Startpagina » Release Scarlet & Violet DLC Part 1: The Teal Mask

Release Scarlet & Violet DLC Part 1: The Teal Mask

Op 13 september 2023 verschijnt het eerste deel van de DLC voor de Pokémon-games Pokémon Scarlet en Pokémon Violet: Part 1: The Teal Mask!

Part 1: The Teal Mask is onderdeel van de tweedelige DLC The Hidden Treasure of Area Zero, welke veel nieuwe content toevoegt aan de games. Part 2: The Indigo Disk zal in de winter verschijnen.

Ga op schoolreisje naar het rustige Kitakami, waar de mensen aan de voet van een grote berg wonen. Draag een traditionele jinbei-outfit terwijl je nieuwe vrienden en Pokémon ontmoet en de mysteries achter de volksverhalen van dit land ontrafelt. Ontmoet Okidogi, Munkidori en Fezandipiti – drie Pokémon die door de inwoners van het dorp worden gevierd als helden die in het verleden Kitakami beschermden.

In Part 2: The Indigo Disk reis je naar de onlangs opgerichte Blueberry Academy en ervaar je het leven als uitwisselingsstudent aan dit bijzondere instituut, dat zich grotendeels onder de oceaan bevindt en gespecialiseerd is in Pokémon-gevechten.

The Hidden Treasure of Area Zero is nu al te bestellen voor €34,99. Voor dit bedrag ontvang je direct het New Uniform-set, welke uniforms voor vier seizoenen bevat. Op 13 september kun je aan de slag met het eerste deel van de DLC gevolgd door het tweede deel in de winter.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Pokémon United

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder