Startpagina » Release Scarlet & Violet DLC Part 2: The Indigo Disk

Release Scarlet & Violet DLC Part 2: The Indigo Disk

Nog een week en dan verschijnt op 14 december 2023 het tweede deel van de DLC voor de Pokémon-games Pokémon Scarlet en Pokémon Violet: Part 2: The Indigo Disk!

Part 2: The Indigo Disk is onderdeel van de tweedelige DLC The Hidden Treasure of Area Zero, welke veel nieuwe content toevoegt aan de games. Part 1: The Teal Mask is eerder dit jaar verschenen.

Het verhaal speelt zich grotendeels af in de Unova-regio en brengt je naar de Blueberry Academy, waar je herenigd wordt met Carmine en Kieran uit het eerste deel van de DLC. Vang nieuwe Pokémon, versla een nieuwe Pokémon League en ontdek de twee nieuwe functies welke het verhaal brengt: de Synchro Machine en de mogelijkheid om daadwerkelijk te vliegen met Koraidon (Scarlet)/Miraidon (Violet).

Dialga & Palkia

Om je vast voor te bereiden op volgende week zijn er vanaf Dragon Tera Type nieuwe 5-Star Tera Raids waarbij je Dialga en Palkia kunt vangen. Ze hebben beiden de Dragon Tera Type en je kunt ze éénmaal per spel vangen. Dit is mogelijk tot en met 21 december 2023.

Mystery Gift

Daarnaast lopen er momenteel drie Mystery Gifts met leuke beloningen:

  1. Pak de zeldzame Darkrai met de code NEWM00N1SC0M1NG. Hij zit op Lv. 50 en kent de aanvallen Dark Pulse, Shadow Ball, Hypnosis en Dream Eater. Je kunt hem downloaden tot en met 21 december 2023.
  2. Grijp je Shiny Lucario met de code SH1NYBUDDY. Hij zit op Lv. 75 en kent de aanvallen Flash Cannon, Aura Sphere, Bullet Punch en Ice Punch. Je kunt hem downloaden tot en met 2 januari 2024.
  3. Via Mystery Gift kun je – bij de release van de DLC – tevens een Master Ball downloaden. Er is geen code nodig; klik simpelweg op Get via Internet.

The Hidden Treasure of Area Zero is te bestellen voor €34,99. Voor dit bedrag ontvang je direct het New Uniform-set, welke uniforms voor vier seizoenen bevat. Je kunt voor de release van deel 2 al direct aan de slag met deel 1!

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Pokémon United

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder