Startpagina » Releasedatum Gates to Infinity

Releasedatum Gates to Infinity

De Amerikaanse releasedatum voor Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity is bekend! Op 24 maart 2013 kunnen de Amerikanen aan de slag met dit nieuwste Pokémon-spel. Wij Europeanen moeten nog geduldig wachten, want wanneer wij van dit spel mogen genieten, is nog niet bekend. We houden je wel op de hoogte natuurlijk.

Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity zal wederom draaien rond een mens die om de een of andere reden plots wakker wordt als Pokémon. De Pokémon die je dit keer kunt spelen, zijn de starters van de vijfde generatie Oshawott, Snivy en Tepig, de draak-Pokémon Axew en natuurlijk Pikachu. Samen met een andere speler start je dan een rescue team op dat begint met kleine missies en uiteindelijk zal uitgroeien tot een groep Pokémon die geen enkele uitdaging uit de weg gaat.

Een nieuwe functie in dit spel is Magnagates. Deze staan spelers toe om objecten uit de echte wereld te scannen met de camera van de handheld om nog meer dungeons te openen. Een andere vernieuwing is wireless multiplayer. Hierover zal Nintendo later meer laten weten.

PMD GTI SS6

PMD GTI SS5

PMD GTI SS4

PMD GTI SS2

PMD GTI SS3

PMD GTI SS1

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>