Startpagina » Releasedatum Pokémon UNITE aangekondigd (Nintendo Switch)

Releasedatum Pokémon UNITE aangekondigd (Nintendo Switch)

Vandaag is de releasedatum voor de Nintendo Switch-versie van Pokémon UNITE aangekondigd. Heel lang hoeven we niet te wachten, want de game verschijnt al op 21 juli 2021. De mobiele versie voor Android en iOS verschijnt later, namelijk in september 2021. Het zal mogelijk zijn om je voortgang te delen tussen de Nintendo Switch- en mobiele versies. De game zal ook cross-platform multiplayer ondersteunen.

Pokémon UNITE wordt geproduceerd door Chinese ontwikkelaar TiMi Studios en is een game in het zogeheten MOBA-genre, ofwel Multiplayer Online Battle Arena: 2 teams van 5 Trainers met hun Pokémon spelen tegen elkaar. Het is daarnaast een free-to-start-titel; dit betekent dat je de game gratis kunt downloaden en spelen, met optionele in-game aankopen.

Om de lancering te vieren, kun je tijdelijk gratis Zeraora als speelbare Pokémon verkrijgen. Hiervoor moet je vóór 31 augustus 2021 om 17:00 inloggen op de Nintendo Switch-versie van Pokémon UNITE; je ontvangt dan de Unite-licentie voor Zeraora via het mailsysteem in het spel. Zeraora is een Speedster-type Pokémon.

Het zal ook nog mogelijk zijn om Zeraora te bemachtigen na deze introductieperiode, maar hiervoor dien je dan speciale missies te volbrengen die op een later tijdstip toegevoegd worden.

Lees voor meer informatie over de game ook het nieuwsbericht van afgelopen maand!

Deel dit bericht
1 reactie
  1. I like you night because it is very rare

    Reply

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>