Bloodmoon Beast

Tijdens je avontuur in The Teal Mask, het eerste deel van de tweedelige DLC, zul je in Mossui Town een dame met haar Hisuian Growlithe zien staan. Ze vraagt of ze een foto van je mag maken, gevolgd met de mededeling naar haar terug te komen zodra je 150 Pokémon in de Kitakami Pokédex hebt geregistreerd.

Wanneer je dit hebt, zal ze onder de indruk zijn van je talent. Ze zoekt een partner om haar te helpen een foto te maken van een speciale Pokémon en dit kun jij zijn. Maar om zeker van haar zaak te zijn, wil ze eerst een gevecht met je!

+
Perrin the Photographer
Perrin the Photographer
Noctowl Lv. 68
Leafeon Lv. 70

Timeless Woods

In het bos vertelt Perrin dat dit de plek is waar de Bloodmoon Beast door meerdere mensen gespot is, vreemd genoeg allemaal in de nachten met hevige mist. Voordat ze verder kan vertellen, worden jullie echter door een Ariados aangevallen!

Gelukkig is deze niet al te moeilijk te verslaan waarna jullie een tent opzetten om te wachten op de nacht. Om de Bloodmoon Beast op te sporen, gebruikt Perrin een apparaat genaamd de Pokémon Searcher. Deze moet echter opgeladen worden door tien verschillende Pokémon te fotograferen. Als aspirant fotograaf is het aan jou de taak om dit te doen!

Loop door het bos en fotografeer alle verschillende Pokémon die je tegenkomt. Wees niet bang, ze kunnen je niet aanvallen! Als je te dichtbij komt, zullen ze namelijk vluchten. Bij iedere gemaakte foto zal Perrin deze beoordelen en je informatie en tips geven.

Als je tien verschillende foto's hebt gemaakt, is de Pokémon Searcher opgeladen en trekken jullie er samen op uit. Al snel staan jullie oog in oog met de Bloodmoon Beast, welke direct aanvalt!

+
The Bloodmoon Beast
Ability:
Mind's Eye
The Bloodmoon Beast
Blood Moon
Earth Power
Slash
Calm Mind

Zorg dat je goed voorbereid bent, want dit is geen gemakkelijk gevecht! Deze Blood Moon vorm van Ursaluna kent namelijk de Normal-type aanval Blood Moon, welke met een kracht van 140 raakt. Hij kan deze aanval niet twee keer achter elkaar gebruiken, dus pas hier je strategie op aan. Een Ghost-type Pokémon is zeker handig om in je team te hebben!

Nadat je hem verslagen hebt, kun je hem vangen. Gebruik de Ball welke je wil, want de vangstkans is gegarandeerd.

Na een kort gesprek met Perrin vertrekt ze, met de vraag of je haar in Mossui Town nog éénmaal kunt bezoeken.

Mossui Town

Terug in Mossui Town is ze je dankbaar voor alle hulp die je hebt geboden tijdens dit avontuur; ze heeft haar passie weer gevonden!

Als dank zal ze je belonen met een Choice Scarf en het broertje van haar Hisuian Growlithe. Deze variant kun je niet in Paldea vangen, dus hij is uniek! Zolang je maar belooft dat je goed voor hem zal zorgen, want wellicht zien jullie elkaar in de toekomst weer terug…