Startpagina » Pokémon Scarlet & Violet » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Path of Legends – False Dragon Titan

Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Path of Legends – False Dragon Titan

Na de Fairy Crew Base is het volgende doel, qua moeilijkheidsgraad, de False Dragon Titan. Deze bevindt zich in Casseroya Lake, in West Province.

Begin je reis vanaf checkpoint Porto Marinada. Heb je Porto Marinada nog niet bereikt? Lees dan eerst het hoofdstuk Cascarrafa Gym.

Let op: Om de False Dragon Titan te kunnen bereiken, moet je eerst de Open Sky Titan hebben verslagen.

West Province (Area Two)

Om vanaf Porto Marinada bij Casseroya Lake te komen, ga je eerst een stukje naar het oosten tot je bij de splitsing in het pad komt. Ga hier naar links, dwars door het gras. Je zult dan bij een alternatief pad uitkomen, even verderop staat een pijlbord naar Casseroya Lake.

Blijf het pad volgen en je komt bij een brug. Zodra je deze oversteekt ben je bij Casseroya Lake.

Casseroya Lake

Zoals de naam doet vermoeden is Casseroya een groot meer. In en rond het meer verschijnen krachtige Pokémon en Trainers, dus wees op je hoede.

Rondom het meer staan een aantal uitkijktorens die je kunt bezoeken om checkpoints aan je kaart toe te voegen. Zo staat er eentje in het zuiden, bij het pad dat door Casseroya Lake naar Medali leidt. Hier kun je bovenop TM160 Hurricane vinden.

Een andere uitkijktoren staan in het zuidoosten van het meer. Deze kun je bereiken door het meer in te springen en dan langs de zuidoostelijke oever te varen; je komt dan bij een helling omhoog die naar de uitkijktoren leidt. Bij deze uitkijktoren zal een man van de Pokémon League je TM142 Hydro Pump geven als je genoeg Trainers in Casseroya Lake hebt verslagen, en bovenop de toren vind je TM164 Brave Bird.

Neem ook zeker een kijkje op het eiland ten westen van het midden van het meer; hier kun je namelijk een Life Orb vinden.

De False Dragon Titan bevindt zich op het meest oostelijke eiland van het meer. Wanneer je hier aankomt, zul je allerlei verschillende Tatsugiri zien. Als je met een Tatsugiri praat, zul je ermee vechten (en je kunt niet vluchten van dit gevecht). De titaan zit ergens verstopt tussen alle Tatsugiri: het is de grootste van allemaal.

Zodra je de grootste Tatsugiri hebt gevonden, bereid je dan voor op het gevecht en praat ermee. Er zal opeens een Dondozo verschijnen, die de Tatsugiri opeet en je aanvalt!

+
Dondozo, the False Dragon Titan
Type:
Ability:
Oblivious
Dondozo, the False Dragon Titan
Body Slam
Aqua Tail
Order Up
Water Pulse

Wanneer je Dondozo genoeg verzwakt hebt, zal hij wegzwemmen. Spring in het water en zwem hem achterna; ga naar het eiland in het oosten, in het midden van het meer. Aan de noordkant zul je Tatsugiri en Dondozo weer vinden.

Tatsugiri zal de Herba Mystica opeten, en Dondozo zal vervolgens Tatsugiri weer opeten; de tweede ronde van het gevecht kan beginnen, en Arven schiet je te hulp met zijn Lv. 55 Greedent.

Nadat je Dondozo hebt verslagen, is het gevecht nog niet voorbij… de echte Titan Pokémon, Tatsugiri, zal je aanvallen!

+
Tatsugiri, the False Dragon Titan
Type:
Ability:
Commander
Tatsugiri, the False Dragon Titan
Taunt
Muddy Water
Dragon Pulse
Icy Wind

Als je ook Tatsugiri hebt verslagen, kunnen jij en Arven eindelijk de grot in. Binnen vinden jullie de Spicy Herba Mystica.

Om je te bedanken voor je hulp, zal Arven je weer een Titan Badge geven en een sandwich voor Koraidon/Miraidon, die hem een nieuwe vaardigheid geeft. Je zult nu muren op kunnen klimmen!

Als je alle Titan Pokémon verslagen hebt, zul je nu naar het laboratorium op Poco Path kunnen gaan om de Path of Legends-verhaallijn af te ronden. Qua moeilijkheidsgraad is het echter aan te raden om eerst ook de rest van de Gym Badges en Star Badges te verzamelen.

Het volgende doel qua moeilijkheidsgraad is de Fighting Crew Base. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of kies een ander doel in de sidebar.