Startpagina » Pokémon Scarlet & Violet » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Path of Legends – Lurking Steel Titan

Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Path of Legends – Lurking Steel Titan

Na de Fire Crew Base is het volgende doel, qua moeilijkheidsgraad, de Lurking Steel Titan. Deze bevindt zich in East Province (Area Three).

Begin je reis vanaf checkpoint Levincia (North). Heb je Levincia nog niet bereikt? Lees dan eerst het hoofdstuk Levincia Gym.

Verlaat Levincia richting het noorden en je zult na een klein poosje East Province (Area Three) bereiken.

East Province (Area Three)

Area Three is sterk beheuveld, waardoor het makkelijk is om verdwaald te raken. Ga allereest de heuvel op tot je bij een bocht komt; buig dan af naar links, tussen de heuvels door. Je zult in de verte een uitkijktoren zien. Blijf het pad volgen tot je rechts van je de heuvels op kunt, en begeef je dan richting de uitkijktoren.

Ten zuiden van de uitkijktoren zul je de skyline van Levincia kunnen zien. Als je hier op de klif het bordje “Million Volt Skyline” vindt, voegt dit een extra checkpoint toe aan je kaart.

Iets ten zuiden van de uitkijktoren zul je een rode kop uit de grond zien steken: de volgende Titan Pokémon. Wanneer je in de buurt komt zal hij van je vluchten. Ga hem achterna met Koraidon/Miraidon, en na een paar pogingen zal hij aanvallen!

+
Orthworm, the Lurking Steel Titan
Type:
Ability:
Earth Eater
Orthworm, the Lurking Steel Titan
Wrap
Sandstorm
Iron Tail
Headbutt

Wanneer je Orthworm verzwakt hebt, zal hij een grot graven en wegvluchten. Rijd achter hem aan door de tunnel heen, en je zult bij een open gebied uitkomen. Orthworm eet van zijn Herba Mystica, wat hem nog krachtiger maakt. Gelukkig komt Arven je te hulp schieten met zijn Lv. 28 Toedscool.

Ondanks dat Orthworm een Steel-type is, kun je maar beter geen Ground-type aanvallen tegen hem gebruiken. Zijn Ability Earth Eater zorgt er namelijk voor dat deze zijn HP juist genezen.

Nadat je Orthworm hebt verslagen, zullen jullie de Salty Herba Mystica vinden. Wanneer Koraidon/Miraidon de sandwich met dit ingrediënt opeet, zal hij hoger kunnen springen als je de B-knop lang ingedrukt houdt.

Het volgende doel qua moeilijkheidsgraad is de Cascarrafa Gym. Indien je echter meteen door naar de volgende Titan wilt, is de Quaking Earth Titan een goede keuze. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of kies een ander doel in de sidebar.