Startpagina » Pokémon Scarlet & Violet » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Path of Legends – Open Sky Titan

Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Path of Legends – Open Sky Titan

De Open Sky Titan bevint zich in het westen van de Paldea-regio. Begin je reis vanaf Cortondo en verlaat het dorp via het pad naar het westen. Heb je Cortondo nog niet bereikt? Lees dan eerst het hoofdstuk Cortondo Gym.

Het pad uit Cortondo leidt omhoog, de berg op. Je zult al snel in een nieuw gebied komen: West Province (Area One).

West Province (Area One)

Blijf het pad volgen om de berg verder te beklimmen. Wanneer je bijna bij de top bent, zul je een picnictafeltje vinden waar je ingrediënten kunt krijgen en je Pokémon kunt genezen. Loop dan door om bij een brug over de rivier te komen.

Nadat je de brug over bent, zul je in de verte het volgende Pokémon Center kunnen zien. Maak een pitstop en volg dan het pad verder. Bij de kruising ga je naar rechts, langs de windmolens. De derde windmolen kun je beklimmen; bovenaan ligt een Rare Candy voor het oprapen.

Iets verderop zul je bij een brug en een picnictafeltje komen. Ga hier naar links en je zult in de verte een bergtop zien. Zodra je de berg beklimt, zullen er rotsen naar beneden rollen. Spring op Koraidon/Miraidon en gebruik zijn behendigheid om de rotsen te ontwijken.

Zodra je de bergtop bereikt, zul je oog in oog komen te staan met de Open Sky Titan: Bombirdier.

+
Bombirdier, the Open Sky Titan
Type:
Ability:
Rocky Payload
Bombirdier, the Open Sky Titan
Wing Attack
Rock Throw
Pluck
Torment

Nadat je Bombirdier genoeg verzwakt hebt, zal hij een van de Herba Mystica opeten en krachtiger worden. Gelukkig komt Arven je te hulp schieten met zijn Lv. 19 Nacli.

Wanneer je de Titan hebt verslagen, zal hij vluchten. Jij en Arven gaan de grot in en vinden daar de Bitter Herba Mystica. Als dank voor je hulp zal Arven je een Titan Badge geven. Ook krijgt Koraidon/Miraidon weer een sandwich, die het mogelijk maakt om over water te varen.

Het volgende doel qua moeilijkheidsgraad is de Dark Crew Base. Indien je echter meteen door naar de volgende Titan wilt, is de Lurking Steel Titan een goede keuze. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of kies een ander doel in de sidebar.