Startpagina » Pokémon Scarlet & Violet » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Path of Legends – Quaking Earth Titan

Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Path of Legends – Quaking Earth Titan

Na de Montenevera Gym is het volgende doel, qua moeilijkheidsgraad, de Quaking Earth Titan. Deze is te vinden in Asado Desert, in West Province.

Begin je reis vanaf checkpoint West Province (Area One) – North. Heb je dit checkpoint nog niet bereikt? Lees dan eerst het hoofdstuk Dark Crew Base.

Vanaf het Pokémon Center kun je rechtstreeks naar het noorden om Asado Desert te bereiken.

Asado Desert

De Quaking Earth Titan rolt ergens rond in het westen van het Asado Desert. Hij is van een afstandje goed te zien, dus spring op Koraidon/Miraidon en kijk rond in het westen van het gebied.

Wanneer je de titaan gespot hebt, zul je hem nog moeten vangen. Gebruik Koraidon/Miraidon en probeer de titaan te onderscheppen. Wanneer je tegen hem aan rijdt, zal het gevecht meteen beginnen. Professor Sada/Turo belt je op om te vertellen dat deze mysterieuze Pokémon uit de Great Crater is gekomen, en vraagt je om je hulp hem te kalmeren.

+
Great Tusk, the Quaking Earth Titan
(Als je Pokémon Scarlet speelt)
Type:
Ability:
Protosynthesis
Great Tusk, the Quaking Earth Titan
(Als je Pokémon Scarlet speelt)
Rapid Spin
Brick Break
Stomping Tantrum
Knock Off
+
Iron Treads, the Quaking Earth Titan
(Als je Pokémon Violet speelt)
Type:
Ability:
Quark Drive
Iron Treads, the Quaking Earth Titan
(Als je Pokémon Violet speelt)
Rapid Spin
Iron Head
Stomping Tantrum
Fire Fang

Wanneer je de titaan verzwakt hebt, zal hij wegrollen naar een nabijgeleden berg. Ga weer naar hem toe voor het tweede deel van het gevecht. Arven zal je te hulp schieten met zijn Lv. 44 Scovillain.

Als de titaan eenmaal verlagen is, zullen jij en Arven in de grot de Sour Herba Mystica vinden. Ter beloning geeft Arven je weer een Titan Badge en een sandwich voor Koraidon/Miraidon.

De nieuwe sandwich maakt het mogelijk om met Koraidon/Miraidon te zweven. Om te zweven, spring je eerst in de lucht met de B-knop, en druk je op het hoogtepunt nogmaals op de B-knop. Koraidon/Miraidon zal dan zijn vleugels spreiden en langzaam naar de grond zweven.

Het volgende doel qua moeilijkheidsgraad is de Alfornada Gym. Indien je echter meteen door naar de volgende titaan wilt, is de False Dragon Titan een goede keuze. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of kies een ander doel in de sidebar.