Startpagina » Pokémon Scarlet & Violet » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Path of Legends – The Lab on Poco Path

Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Path of Legends – The Lab on Poco Path

Nadat je alle Titan Pokémon hebt verslagen, zullen jij en Arven het verzoek krijgen van Professor Sada/Turo om naar het laboratorium van de professor op Poco Path te gaan.

Poco Path

Vlieg naar Poco Path toe, en ga naar de vuurtoren. Net naast de vuurtoren zul je een deur zien: de ingang van het lab. Loop naar de deur toe; Arven komt ook aangerend en zal je binnenlaten.

Zodra jullie heb lab binnengaan, springt de computer aan en verschijnt de professor in beeld. De professor legt uit dat die zich in Area Zero bevindt en jullie hulp nodig heeft om een groots onderzoek af te ronden. Aan jullie het verzoek om naar het diepste punt van Area Zero te komen, en het Scarlet Book / Violet Book mee te nemen.

Area Zero bevat zeer krachtige Pokémon, en Arven wil eerst zien of jullie sterk genoeg zijn; hij daagt je uit voor een gevecht. Loop naar buiten en praat met Arven om het gevecht te beginnen.

+
Pokémon Trainer Arven
Pokémon Trainer Arven
Greedent Lv. 58
Cloyster Lv. 59
Scovillain Lv. 60
Toedscruel Lv. 61
Garganacl Lv. 62
Mabosstiff (Tera Dark) Lv. 63

Na het gevecht zal Arven nogmaals uitleggen dat Area Zero vol zit met krachtige Pokémon, maar ook met elektronische beveiligingen. Hij raadt daarom aan om twee bondgenoten te zoeken: één Champion Rank Trainer, en iemand die goed is met elektronica.

Voordat je Area Zero in kunt, zul je eerst de twee andere verhaallijnen moeten afronden: Victory Road en Starfall Street. Zodra je dit gedaan hebt, zal Arven je vragen om naar de Zero Gate te komen; de ingang van Area Zero.