Startpagina » Pokémon Scarlet & Violet » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Starfall Street – Fairy Crew Base

Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Starfall Street – Fairy Crew Base

Na de Glaseado Gym is het volgende doel, qua moeilijkheidsgraad, de Fairy Crew Base. Deze bevindt zich in North Province, aan de kust ten noorden van de berg Glaseado.

Begin je reis vanaf checkpoint Glaseado Mountain. Heb je dit checkpoint nog niet bereikt? Lees dan eerst het hoofdstuk Montenevera Gym.

Glaseado Mountain

Loop vanaf het Pokémon Center een stukje naar het noorden, en je zult links een helling naar beneden zien. Daal de helling een stukje af tot je voor je een grote bergtop en een boom ziet. Als je hier naar rechts kijkt (richting het noorden) zul je in de verte een vuurtoren zien.

Als je hier de berg afdaalt, zul je al snel ook een Pokémon Center zien. Daal de berg langzaam af richting het Pokémon Center om North Province (Area Three) te bereiken.

North Province (Area Three)

Loop vanaf het Pokémon Center naar het noorden, langs de rivier. Iets verderop zul je Clive weer tegenkomen, die je naar de basis brengt. Wanneer je de toegangspoort nadert, zul je worden uitgedaagd door iemand die al bij de poort staat.

+
Pokémon Trainer Harrington
Pokémon Trainer Harrington
Morgrem Lv. 48
Hattrem Lv. 49

Nadat je Harrington hebt verslagen, zal Cassiopeia je opbellen en je vertellen over de basis. Zet de drie Pokémon die je wil gebruiken bovenaan in je team, en druk dan op de deurbel om de Star Barrage te beginnen.

Ruchbah Squad's Base

Net als de vorige keren, zul je 30 Pokémon van Team Star uit moeten schakelen binnen 10 minuten. Als je dit is gelukt, zal de baas, Ortega, verschijnen om het persoonlijk tegen je op te nemen.

+
Team Star Ortega
Team Star Ortega
Azumarill Lv. 50
Wigglytuff Lv. 50
Dachsbun Lv. 51
Revavroom (Ruchbah Starmobile) Lv. 50

Net als de andere bazen van Team Star, gebruikt Ortega een Starmobile aangedreven door een Revavroom. De Ruchbah Starmobile heeft de Ability Misty Surge, wat Misty Terrain oproept wanneer hij ingezet wordt. Ook kent hij de unieke aanval Magical Torque, een Fairy-type fysieke aanval met 30% kans om je Pokémon te verwarren.

Als je Ortega weet te verslaan, zal hij je zijn Star Badge en TM079 Dazzling Gleam overhandigen. Na nog wat scènes zul je van Cassiopeia ook nog 10,000 LP krijgen, en de mogelijkheid om nieuwe TMs te craften. Ten slotte ontvang je wat bonusmaterialen van Penny.

Achterin de basis vind je een vuurtoren; deze kun je beklimmen om TM119 Energy Ball te vinden en een extra checkpoint toe te voegen aan je kaart. Ook kun je TM159 Leaf Storm krijgen bij het Pokémon Center als je genoeg Trainers hebt verslagen in North Province (Area Three).

Het volgende doel qua moeilijkheidsgraad is de False Dragon Titan. Indien je echter meteen door wilt naar de volgende Team Star-basis, is de Fighting Crew Base een goede keuze. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of kies een ander doel in de sidebar.