Startpagina » Pokémon Scarlet & Violet » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Starfall Street – Fighting Crew Base

Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Starfall Street – Fighting Crew Base

Na de False Dragon Titan is het volgende doel, qua moeilijkheidsgraad, de Fighting Crew Base. Deze bevindt zich in North Province, in het noordoosten van Paldea. Om hier te komen, zul je eerst een flinke tocht af moeten leggen.

Begin je reis vanaf checkpoint Glaseado Gym. Heb je dit checkpoint nog niet bereikt? Lees dan eerst het hoofdstuk Glaseado Gym.

Glaseado Mountain

Daal de helling af naar de Gym, en loop dan in tegengestelde richting van de Gym, naar de grote ijspegels. Blijf langs de ijspegels gaan om het pad te volgen. Je komt op een gegeven moment bij een wegwijsbordje, loop hier langs en zet de daling in richting het oosten.

Richting het oosten zul je wat gras zien onderaan de berg. Naarmate je verder daalt verdwijnt de sneeuw en op een gegeven moment kom je op een soort gezonken pad tussen de heuvels door. Volg dit pad naar het noordoosten. Zodra je op het gras komt, bereik je North Province (Area One).

North Province (Area One)

Volg het gras verder naar beneden, en buig af naar rechts. Je zult al snel een zandpad zien met een Pokémon Center. Ga hier eerst naartoe om een checkpoint toe te voegen aan je kaart. Ook vind je hier een man van de Pokémon League, die je TM150 Stone Edge geeft als je genoeg Trainers in het gebied hebt verslagen.

Genees je Pokémon indien nodig, en ga dan verder richting het zuiden, tussen de bergen door. In de verte zul je een kleine zandplek zien. Wanneer je hier komt, ga dan naar links en volg het pad tussen de bergen door.

Op een gegeven moment zal de grond bruin worden en zul je bamboe zien: je hebt dan North Province (Area Two) bereikt.

North Province (Area Two)

Meteen zodra je binnenkomt zul je in de verte al een Pokémon Center kunnen zien. Loop recht door het bamboewoud, naar het noordoosten. Zodra je bij het meer komt met een klein eilandje, sla dan rechtsaf en je zult in de verte een smalle waterval zien. Ga naar de waterval toe en inspecteer het bordje om het checkpoint Fury Falls aan je kaart toe te voegen.

Loop dan door naar het noorden om het Pokémon Center te bereiken. Als je genoeg Trainers in North Province (Area Two) hebt verslagen, zal een man van de Pokémon League je TM156 Outrage geven. Ga dan recht naar het zuiden om bij de basis van Team Star te komen.

Caph Squad's Base

Bij de poort zijn Clive en de Team Star-baas al in gevecht verwikkeld. Dan verschijnt een Grunt, die het overneemt en je uitdaagt. Nadat je de Grunt verslagen hebt, zal Cassiopeia opbellen om je over de basis te vertellen. Zet de 3 Pokémon die je wilt gebruiken bovenaan in je team, en druk dan op de bel om te beginnen.

Zoals gewoonlijk moet je 30 Pokémon van Team Star weten te verslaan binnen 10 minuten. Deze basis is echter iets anders dan de andere basissen. In plaats van een grote arena, is het één lang gangpad. Nadat je je weg door de Grunts gebaand hebt, zal de baas, Eri, je uitdagen.

+
Team Star Eri
Team Star Eri
Toxicroak Lv. 55
passimian Lv. 55
Lucario Lv. 55
Annihilape Lv. 56
Revavroom (Caph Starmobile) Lv. 55

Net als de andere Team Star-bazen, gebruikt Eri een Starmobile aangedreven door Revavroom. De Caph Starmobile heeft de Ability Stamina, wat hem steeds weerbaarder maakt tegen fysieke aanvallen. Probeer dus speciale aanvallen te gebruiken om te winnen. Kijk ook uit voor zijn unieke aanval Combat Torque, een Fighting-type fysieke aanval die 30% kans heeft om je Pokémon te verlammen.

Nadat je Eri hebt verslagen, zal ze je haar Star Badge en TM167 Close Combat geven. Ook krijg je van Cassiopeia 20.000 LP, de mogelijkheid om nieuwe TMs te maken, en wat bonusmaterialen.

Als dit je laatste Team Star-basis was, zal Cassiopeia onthullen de echte grote baas van Team Star te zijn. Cassiopeia daagt je uit voor het laatste, allesbeslissende gevecht en roept je op om 's nachts naar de academie te komen. Qua moeilijkheidsgraad is het echter aan te raden om eerst ook de rest van de Gym Badges en Titan Badges te verzamelen.

De volgende doelen qua moeilijkheidsgraad zijn het afronden van de drie verhaallijnen: Victory Road, Path of Legends en Starfall Street. Hierbij maakt het niet veel uit in welke volgorde je ze doet. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of kies een ander doel in de sidebar.