Startpagina » Pokémon Scarlet & Violet » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Starfall Street – Fire Crew Base

Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Starfall Street – Fire Crew Base

Na de Levincia Gym is het volgende doel, qua moeilijkheidsgraad, de Fire Crew Base. Deze bevindt zich in East Province (Area One).

Begin je reis vanaf het checkpoint Artazon (East). Heb je Artazon nog niet bereikt? Lees dan eerst het hoofdstuk Artazon Gym.

East Province (Area One)

Verlaat Artazon richting het oosten en volg het pad om al gauw bij een Pokémon Center uit te komen. Een man van de Pokémon League zal je hier een Loaded Dice geven als je genoeg Trainers in het gebied hebt verslagen.

Genees je Pokémon indien nodig en ga dan verder, tussen de vlaggen van Team Star door.

Even verderop zul je Clive ontmoeten en gebeld worden de Cassiopeia. Team Star heeft de weg naar Levincia afgezet, dus je zult eerst hun basis moeten bestormen. Versla de Grunt bij de ingang, en druk dan op de deurbel om de Star Barrage te beginnen.

Schedar Squad's Base

Om het tegen de baas van de Schedar Squad op te nemen, zul je 30 Pokémon van de Grunts moeten verslaan binnen 10 minuten. Hiervoor kun je alleen de bovenste drie Pokémon in je team gebruiken.

Zodra je 30 Pokémon hebt verslagen, zal de baas van de Fire Crew verschijnen: Mela.

+
Team Star Mela
Team Star Mela
Torkoal Lv. 27
Revavroom (Schedar Starmobile) Lv. 26

De Schedar Starmobile van Mela wordt aangedreven door een Revavroom, maar hij heeft enkele speciale eigenschappen. Zo heeft hij de Ability Speed Boost, wat zijn Speed iedere beurt verhoogt. Ook kent hij de aanval Blazing Torque; een Fire-type fysieke aanval die 30% kans heeft om je Pokémon te verbranden.

Als je de Starmobile weet te verslaan, zal Mela zich gewonnen geven. Ze geeft je een Star Badge en TM038 Flame Charge. Daarna geeft Cassiopeia je 6000 LP en de mogelijkheid om nieuwe TMs te craften. Ook ontvang je nog wat bonusmaterialen van Penny.

Het volgende doel qua moeilijkheidsgraad is de Lurking Steel Titan. Indien je echter meteen door naar de volgende Team Star-basis wilt, is de Poison Crew Base een goede keuze. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of kies een ander doel in de sidebar.