Startpagina » Pokémon Scarlet & Violet » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Starfall Street – Poison Crew Base

Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Starfall Street – Poison Crew Base

Na de Cascarrafa Gym is het volgende doel, qua moeilijkheidsgraad, de Poison Crew Base. Deze bevindt zich in Tagtree Thicket, vlakbij East Province (Area Three).

Begin je reis vanaf checkpoint East Province (Area Three) Watchtower. Heb je dit checkpoint nog niet bereikt? Lees dan eerst het hoofdstuk Lurking Steel Titan.

East Province (Area Three)

Als je de uitkijktoren in Area Three beklimt, zul je een aantal Pokémon Centers kunnen zien. Het Center waar we voor nu naartoe willen is hetgene dicht bij de grote besneeuwde berm.

Ga langs de zandhoop achter de uitkijktoren naar het noorden. Je zult links van je een gele pickup truck zien; ga in de richting van de truck, en buig dan af naar links zodra je het Pokémon Center ziet.

Genees je Pokémon indien nodig, en ga dan tussen de vlaggen van Team Star door het bos in.

Tagtree Thicket

Binnen in het bos zul je Clive tegenkomen, die weer zijn hulp aanbiedt bij het bestormen van de Team Star-basis. Als je wilt, kun je nu het bos verkennen om wat zeldzame Pokémon en voorwerpen te vinden. Wanneer je genoeg gezien hebt, ga dan naar de Team Star-basis in het zuiden van het bos.

Zie je Zorua op de kaart staan, maar kun je hem nergens vinden? In deze games is Zorua vermomd als een willekeurige andere wilde Pokémon uit het gebied. Om hem te herkennen, gebruik je de ZL-knop om wilde Pokémon te inspecteren. Als hier niet de juiste Pokémon-naam bij staat, dan is het een vermomde Zorua.

Let op: om de basis te bestormen, kun je niet zomaar over het hek springen; je zult naar de poort moeten gaan. Hier vind je een jongen die de baas wil spreken; hij zal je uitdagen voor een gevecht.

+
Pokémon Trainer Youssef
Pokémon Trainer Youssef
Gulpin Lv. 30
Shroodle Lv. 30

Nadat je Youssef hebt verslagen, kan de Star Barrage beginnen. Zet de 3 Pokémon die je wilt gebruiken bovenaan in je team, en druk dan op de bel om te beginnen. Zoals gebruikelijk, moet je 30 Pokémon weten te verslaan in 10 minuten. Als dit gelukt is, zal de baas, Atticus, je uitdagen.

+
Team Star Atticus
Team Star Atticus
Skuntank Lv. 32
Muk Lv. 32
Revavroom Lv. 33
Revavroom (Navi Starmobile) Lv. 32

De laatste Pokémon die Atticus inzet is de Navi Starmobile zelf – aangedreven door een Revavroom. Deze heeft de Ability Toxic Debris, wat ervoor zorgt dat Toxic Spikes op het veld worden gelegd wanneer jouw Pokémon een aanval gebruikt die direct contact maakt. Toxic Spikes vergiftigen je Pokémon wanneer je van Pokémon wisselt. Ook kent hij de unieke aanval Noxious Torque; een Poison-type fysieke aanval die 30% kans heeft om je Pokémon te vergiftigen.

Als je Atticus weet te verslaan, zal hij zijn Star Badge en TM012 Gunk Shot overhandigen. Ook ontvang je van Cassiopeia 7000 LP en de mogelijkheid om nieuwe TMs te craften. Ten slotte zal Penny je een aantal bonusmaterialen geven.

Het volgende doel qua moeilijkheidsgraad is de Medali Gym. Indien je echter meteen door naar de volgende Team Star-basis wilt, is de Fairy Crew Base een goede keuze. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of kies een ander doel in de sidebar.