Startpagina » Pokémon Scarlet & Violet » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough » Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Victory Road – Glaseado Gym

Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough – Victory Road – Glaseado Gym

Na de Alfornada Gym is het volgende doel, qua moeilijkheidsgraad, de Glaseado Gym. Deze bevindt zich bovenop de berg Glaseado, in North Province.

Begin je reis vanaf checkpoint Montenevera. Heb je Montenevera nog niet bereikt? Lees dan eerst het hoofdstuk Montenevera Gym.

Montenevera heeft een noordelijk en zuidelijk uitgang. Het Pokémon Center staat in het noorden, dus loop door de stad en ga richting het zuiden.

Glaseado Mountain

Loop recht vooruit, de heuvel af, en je zult bij een bruggetje komen. Steek het bruggetje over en het pad zal weer omhoog leiden. Volg de helling van het pad en buig af naar links. Wanneer je bij de Black Belt komt, zul je de Gym al kunnen zien bovenop de berg.

Blijf doorlopen, langs de Black Belt, nu richting het noorden. Buig dan af naar rechts, en je zult bij een Pokémon Center komen. Hier zal een man van de Pokémon League je TM143 Blizzard geven als je genoeg Trainers hebt verslagen op Glaseado Mountain. Bij de reling recht tegenover het Pokémon Center vind je ook TM052 Snowscape.

Loop dan de helling af om bij het gevechtsveld en de Gym te komen. Ga naar binnen en praat met de man bij de balie om je voor de Gym Test te registreren. Vervolgens ga je weer naar buiten en praat je met de man tegenover het Pokémon Center om te beginnen.

Bij deze Gym Test zul je op Koraidon/Miraidon een parcours af moeten leggen. Je kunt Koraidon/Miraidon niet als gewoonlijk besturen, maar hij zal vanzelf de helling af glijden. Je kunt wel links en rechts sturen, maar hierdoor neemt je snelheid af. Probeer tussen de bordjes door te slalommen en bereik de finishlijn binnen 1 minuut en 30 seconden om te slagen.

Keer dan terug naar de Gym en praat met de man bij de balie om de Gym Leader, Grusha, uit te dagen.

+
Gym Leader Grusha
Gym Leader Grusha
Frosmoth Lv. 47
Beartic Lv. 47
Cetitan Lv. 47
Altaria (Tera Ice) Lv. 48

Voor je overwinning zal Grusha je een Gym Badge overhandigen, plus TM124 Ice Spinner. Met 8 Gym Badges in je bezit, zul je alle Pokémon kunnen vangen en zullen alle Pokémon naar je luisteren.

Als je alle Gym Badges verzamelt hebt, zul je naar de Pokémon League kunnen gaan om de Champion Assessment te ondergaan. Qua moeilijkheidsgraad is het echter aan te raden om eerst ook de rest van de Titan Badges en Star Badges te verzamelen.

Het volgende doel qua moeilijkheidsgraad is de Fairy Crew Base. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of kies een ander doel in de sidebar.