Startpagina » Shiny Meltan keert binnenkort terug naar Pokémon GO

Shiny Meltan keert binnenkort terug naar Pokémon GO

Ben je er tijdens het vorige evenement niet in geslaagd om een Shiny Meltan te vangen in Pokémon GO? Dan is er goed nieuws, want binnenkort zal Shiny Meltan opnieuw tijdelijk te vangen zijn in de mobiele game, zo maakte ontwikkelaar Niantic gisteren bekend op de Pokémon GO-blog. Dit is vooralsnog de enige manier om een Shiny versie van Meltan of diens evolutie Melmetal te bemachtigen in de Pokémon-basisserie.

Vanaf woensdag 24 april 2019 om 22:00, tot zondag 5 mei 2019 om 22:00, zul je een kleine kans hebben om een Shiny Meltan tegen te komen bij het openen van een Mystery Box. Deze Mystery Box ontvang je door een Pokémon vanuit Pokémon GO naar Pokémon: Let's Go, Pikachu of Let's Go, Eevee te sturen.

Daarnaast hoef je, vanaf het begin van het evenement, nog maar drie dagen te wachten voor je opnieuw de Mystery Box kunt openen; voorheen was dit zeven dagen. Deze aanpassing zal blijvend zijn zelfs nadat het evenement is afgelopen.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>