Startpagina » Shiny Meltan tijdelijk te vangen in Pokémon GO

Shiny Meltan tijdelijk te vangen in Pokémon GO

Om het Chinees Nieuwjaar te vieren, zal vanaf vandaag Shiny Meltan voor een beperkte tijd te vangen zijn in Pokémon GO. Dat maakten The Pokémon Company en Pokémon GO-ontwikkelaar Niantic vandaag bekend in een persbericht en de Pokémon GO-website. Meltan is een Mythische Pokémon die normaliter niet te vangen is in games in de Pokémon-basisserie; dit evenement zal vooralsnog de enige mogelijkheid zijn om een Shiny versie van Meltan of diens evolutie Melmetal te bemachtigen.

Het Shiny Meltan-evenement loopt van 5 februari 2019 om 22:00 's avonds tot 5 maart 2019 om 4:00 's nachts. In deze periode zal Shiny Meltan een kleine kans hebben om te verschijnen als je de Mystery Box opent in Pokémon GO. Shiny Meltan is te onderscheiden van zijn normale variant door te kijken naar de kleur van zijn staart; deze is blauw in plaats van rood. Ook is zijn bout iets donkerder.

Om je meer kansen te geven om Shiny Meltan te vangen, zul je slechts drie dagen hoeven wachten voordat je opnieuw een Mystery Box kunt krijgen, door een Pokémon naar Pokémon: Let's Go, Pikachu of Eevee te sturen. Shiny Meltan kan vervolgens geëvolueerd worden in Shiny Melmetal in Pokémon GO, en/of overgezet naar Pokémon GO Park in Pokémon: Let's Go.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>