Startpagina » Shiny Zacian en Shiny Zamazenta nu verkrijgbaar bij Game Mania

Shiny Zacian en Shiny Zamazenta nu verkrijgbaar bij Game Mania

Sommigen van jullie zullen het al gemerkt hebben: in andere landen is onlangs een distributie voor Shiny Zacian en Shiny Zamazenta van start gegaan. Geen paniek, want wij krijgen deze ook gewoon in Nederland en België! Vanaf vandaag zijn de downloadcodes namelijk verkrijgbaar bij Game Mania.

Om een downloadcode voor deze Shiny Legendarische Pokémon te bemachtigen, zijn er twee manieren. Je kunt hiervoor langsgaan bij je lokale Game Mania-winkel, of de codes online aanvragen op de Game Mania website. Indien je de codes online aanvraagt, verschijnt hij de volgende maandag of vrijdag na 17:00 in je mailbox.

Iedereen die deelneemt aan de actie ontvangt twee codes: een voor Shiny Zacian (alleen te gebruiken in Pokémon Shield) en een voor Shiny Zamazenta (alleen te gebruiken in Pokémon Sword). Als je beide games bezit, kun je natuurlijk allebei de codes gebruiken.

Link naar de actiepagina: Nederland / België

Let op: mogelijk dien je je adblocker of VPN uit te zetten om het formulier te kunnen zien. Houd ook de spam-map van je mail goed in de gaten.

Je hebt tot uiterlijk 18 november 2021 om een set codes aan te vragen. De codes zelf kunnen tot 12 februari 2022 verzilverd worden.

Zo vraag je je downloadcode voor Shiny Zacian & Shiny Zamazenta aan:

 1. Ga naar de speciale pagina: Nederland of België
 2. Open het formulier met een knop aan de onderkant. Let op: het formulier verschijnt alleen als je een Nederlandse of Belgische verbinding gebruikt. Ook dien je mogelijk je adblocker uit te schakelen.
 3. Vul je naam en e-mailadres in en klik op Claim je code.
 4. De volgende maandag of vrijdag ontvang je na 17:00 de codes in je mailbox. Check ook je spam-map voor de zekerheid. Let op, er kan enige vertraging op zitten.

Zo ontvang je je Shiny Zacian & Shiny Zamazenta:

 1. Start Pokémon Sword (voor Shiny Zamazenta) of Pokémon Shield (voor Shiny Zacian).
 2. Open het menu met de X-knop en ga naar Mystery Gift.
 3. Kies Get a Mystery Gift.
 4. Kies Get with Code/Password.
 5. Voer je downloadcode in voor Shiny Zacian (in Pokémon Shield) of Shiny Zamazenta (in Pokémon Sword).
 6. De Mystery Gift verschijnt in beeld. Druk op de A-knop om je Shiny Legendarische Pokémon te ontvangen.
 7. Vergeet niet je spel op te slaan!
Deel dit bericht