Startpagina » Speciale vormen van Milcery en Alcremie nu beschikbaar via Max Raid Battles

Speciale vormen van Milcery en Alcremie nu beschikbaar via Max Raid Battles

Vanaf vandaag tot 16 februari 2020 verschijnt Milcery regelmatig in Max Raid Battles in Pokémon Sword & Shield. Dat maakte The Pokémon Company vandaag bekend in een nieuwsbericht op de officiële Pokémon-website.

Het gaat hier echter niet om zomaar wat Milcery; ze hebben allemaal de zogeheten Gigantamax Factor. Wanneer je een Milcery met deze eigenschap evolueert in Alcremie, zal ze dus in staat zijn om te Gigantamaxen. Daarnaast zul je, wanneer je Milcery verslaat of vangt, de kans hebben om een Star Sweet of Ribbon Sweet te ontvangen. Dit zijn speciale snoepjes om Milcery te evolueren, die je normaal gesproken niet kunt vinden in het spel. Ook is het normaal gesproken niet mogelijk om Gigantamax Alcremie in de game te vangen in een andere vorm dan Vanilla Cream met Strawberry Sweet. Mis dus niet deze kans om enkele zeldzame Alcremie aan je verzameling toe te voegen.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>