Nieuwe Formes

In Pokémon Sun & Moon krijgen sommige oude Pokémon een nieuwe Forme. Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwe Formes die tot nu toe bekend zijn. Tip: klik op een Pokémon om een grotere versie te zien.

zygarde-10-percent-formeZygarde 10% Forme
Type: Dragon/Ground
Ability: Aura Break/Power Construct
Aanvallen: Thousand Arrows, Thousand Waves
Zygarde 10% Forme is een nieuwe vorm van Zygarde. Een Zygarde met de nieuwe Ability Power Construct, kan transformeren in Zygarde Complete Forme als zijn HP zakt. Ook leert Zygarde twee nieuwe aanvallen: Thousand Arrows en Thousand Waves. Thousand Arrows kan ook vliegende en zwevende Pokémon raken, en brengt ze naar de grond. Thousand Waves zorgt ervoor dat geraakte Pokémon niet kunnen wisselen.

Zygarde Complete Forme trailer artZygarde Complete Forme
Type: Dragon/Ground
Ability: Power Construct
Aanvallen: Core Enforcer
Een Zygarde met de nieuwe Ability Power Construct, kan transformeren in Zygarde Complete Forme als zijn HP zakt. Zijn sterkste aanval, Core Enforcer, overschrijft de Ability van tegenstanders die in dezelfde beurt al aangevallen hebben.

Ash-GreninjaAsh-Greninja
Type: Water/Dark
Ability: Battle Bond
Aanvallen: Water Shuriken
Als je de gratis speciale demoversie van Pokémon Sun en Moon speelt, ontvang je een Greninja met de unieke Ability Battle Bond, die je naar de volledige versie van het spel kunt sturen. Als deze Greninja een tegenstander uitschakelt, transformeert hij dankzij zijn Ability in Ash-Greninja! Ash-Greninja is sterker en sneller, en de aanval Water Shuriken zal krachtiger worden dan normaal.

Print Friendly