Startpagina » Pokémon Sun & Moon » Zygarde Cores & Cells

Zygarde Cores & Cells

Tijdens je avontuur zul je bij het Tide Song Hotel twee bekenden uit de Kalos-region tegenkomen: Sina en Dexio. Ze zijn door Professor Sycamore naar Alola gestuurd om te onderzoeken waarom de legendarische Pokémon Zygarde Kalos heeft verruild voor Alola.

Beiden zijn enorm blij om je te ontmoeten en staan te popelen om een gevecht met je aan te gaan. Speel je Pokémon Sun, dan vecht je tegen Dexio. Speel je Pokémon Moon, dan vecht je tegen Sina. Wanneer je klaar bent met het gevecht, zul je een Cube van ze ontvangen. Door Cores en Cells te verzamelen, kun je hiermee in de Reassembly Unit op Route 16 Zygarde in elkaar zetten – of uit elkaar halen.

Zygarde

Zygarde 10% Forme

Dit is de vorm die Zygarde aanneemt wanneer het voor 10% uit Cells bestaat. Zijn HP is de helft van zijn 50% Forme HP, en zijn stats zijn ondergeschikt aan de stats van zijn andere Formes, met uitzondering van zijn Speed; dit is het hoogste van alle drie de Formes. Een Zygarde 10% Forme met de Power Construct Ability transformeert in zijn Complete Form wanneer zijn HP onder de helft komt tijdens een gevecht.

Abilities

Zygarde 50% Forme

Al tijden dacht met dat deze Forme de enige Forme van Zygarde was. Dit is echter sinds kort ontkracht toen ze er achter kwamen dat deze Forme maar 50% Cells bevat. Een Zygarde 50% Forme met de Power Construct Ability transformeert in zijn Complete Form wanneer zijn HP onder de helft komt tijdens een gevecht.

Abilities

  • Zygarde 50% Forme (Aura Break Ability): Zet in elkaar door 50 Cells/Cores in de Cube te stoppen.
  • Zygarde 50% Forme (Power Construct Ability): Zet in elkaar door 100 Cells/Cores in de Cube te stoppen, of een 10% Forme en 90 Cells/Cores of een 50% Forme en 50 Cells/Cores.

Zygarde Complete Forme

Een Zygarde met de Power Construct Ability neemt deze perfecte Forme aan wanneer zijn HP van zijn 10% Forme of 50% Forme onder de helft komt tijdens een gevecht. Zijn HP is twee keer zo hoog dan zijn 50% Forme.

Specifieke Nature nodig?

Wil je een Zygarde met een specifieke Nature? Zet een Pokémon met de Synchronize Ability vooraan je team voordat je Zygarde in elkaar zet. De in elkaar gezette Zygarde zal dan dezelfde Nature hebben als deze Pokémon!

Zygarde Cores & Cells Locaties

Iedere Core bevat een aanval die je aan Zygarde kunt leren. Drie hiervan zijn exclusief aan deze Pokémon. Om een aanval te leren, ga je naar de Cube – onder Key Items – in je tas. Kies de Zygarde die je een aanval wil laten leren en klik op Learn Move.

WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin