Startpagina » TAG TEAM Pokémon-GX aangekondigd voor Pokémon TCG

TAG TEAM Pokémon-GX aangekondigd voor Pokémon TCG

Het Pokémon-ruilkaartspel (Pokémon TCG) krijgt weer een nieuwe soort Pokémon-kaart: TAG TEAM Pokémon-GX! Dat werd vandaag bekendgemaakt bij de opening van de Pokémon-wereldkampioenschappen 2018. De nieuwe kaartsoort zal in begin 2019 beschikbaar worden in de Pokémon TCG.

Een TAG TEAM Pokémon-GX-kaart werkt als een standaard Pokémon-kaart, maar bevat twee Pokémon die samen vechten, in plaats van een enkele Pokémon. Zo bevat de kaart Pikachu & Zekrom-GX een duo van Pikachu en Zekrom. Doordat twee Pokémon samen vechten is de kaart zeer krachtig, met hoge HP en sterke aanvallen. Het addertje onder het gras is echter dat je tegenstander maar liefst drie van de zes prijskaarten mag pakken wanneer jouw TAG TEAM uitgeschakeld wordt.

In de Pokémon-wereldkampioenschappen 2018, die dit weekend plaatsvinden, vechten de beste Trainers ter wereld het uit in drie categoriën: Pokémon VGC (Ultra Sun & Ultra Moon), Pokémon TCG (het ruilkaartspel) en Pokémon Tournament DX. Vanaf nu t/m zondagmiddag zijn de matches te live bekijken op op het officiële Twitchkanaal van Pokémon (https://www.twitch.tv/Pokemon); hier zullen de drie categoriën door elkaar vertoond worden. Daarnaast worden de categoriën ook op afzonderlijke kanalen gestreamd: https://www.twitch.tv/PokemonVGC, https://www.twitch.tv/PokemonTCG en https://www.twitch.tv/PokkenTournament.

Bekijk de TAG TEAM Pokémon-GX-trailer:

Deel dit bericht

Laat een reactie achter