Startpagina » Team Galactic-trailer en nieuwe vroege aankoop-bonus Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Team Galactic-trailer en nieuwe vroege aankoop-bonus Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Vandaag heeft The Pokémon Company een nieuwe trailer gepubliceerd voor Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl. Voor spelers die de originele Pokémon Diamond & Pearl gespeeld hebben, zal er niets als een verrassing komen. Voor de nieuwkomers biedt deze nieuwe trailer een introductie voor Team Galactic, het kwaadaardige team dat in de games verschijnt.

Team Galactic is een organisatie met als doel om de wereld te hervormen. Hiervoor zoeken ze de kracht van de Legendarische Pokémon Uxie, Mesprit en Azelf, die in de drie meren van de Sinnoh-regio schuilen. Tijdens je avontuur zul je op verschillende momenten de snode plannen van dit team moeten dwarsbomen.

Team Galactic wordt geleid door een drietal commandanten: Mars is de commandant met rood haar, die onder andere een Purugly gebruikt. Jupiter is te herkennen aan haar paarse kapsel en haar trouwe Skuntank. Saturn is de mannelijke commandant met blauw haar, en hij gebruikt een Toxicroak. Het opperhoofd van de organisatie is Cyrus, die een Weavile als partner heeft.

Ook zijn nog twee Gym Leaders van de Sinnoh getoond. Candice is de Ice-type Gym Leader van Snowpoint City, en haar team bevat onder andere een Abomasnow. De Electric-type Gym Leader van Sunyshore City is Volkner, wiens team onder andere een Luxray bevat.

Ten slotte is een nieuwe vroege aankoop-bonus onthuld. Alle spelers die vóór 21 februari 2022 de Mystery Gift-functie in het spel gebruiken, kunnen een gratis Platinum Style-outfit ontvangen. Hiermee kun je je personage aankleden in de outfit uit Pokémon Platinum, de oorspronkelijke derde verse van Diamond & Pearl.

Bekijk ook ons pre-order bonus overzicht om de andere vroege aankoop-bonussen te zien!

Deel dit bericht