Startpagina » Team GO Rocket duikt op in Pokémon GO

Team GO Rocket duikt op in Pokémon GO

Afgelopen nacht is een nieuw evenement gelanceerd in Pokémon GO: het kwaadaardige Team GO Rocket is verschenen! Details over het evenement werden gepubliceerd op de support-website van Pokémon GO.

Sommige PokéStops in de game zullen opeens merkwaardig gedrag vertonen: van een kleine afstand zal het diamantje boven de PokéStop beginnen te draaien en trillen. Als je in de buurt komt van de PokéStop, zal deze zwart kleuren en verschijnt een Team GO Rocket Grunt om je uit te dagen.

Team GO Rocket Grunts gebruiken onder andere een zogeheten Shadow Pokémon, die je misschien nog kent uit o.a. de GameCube-games. Shadow Pokémon zijn Pokémon die zijn veranderd in emotieloze vechtmachines en misbruikt worden voor kwaadaardige doeleinden. Als je een Grunt weet te verslaan, zul je de kans krijgen om zijn of haar Shadow Pokémon te vangen. Vervolgens kun je met behulp van Candy en Stardust de Shadow Pokémon purifyen. Dit herstelt de Pokémon terug naar zijn normale gesteldheid, verhoogt al zijn statistieken, maakt het goedkoper om hem te versterken én geeft hem de unieke aanval Return.

Het is momenteel nog niet bekend of en wanneer het Team GO Rocket-evenement zal eindigen.

UPDATE: Na een korte pauze is Team GO Rocket weer actief in Pokémon GO! Om het evenement te promoten is ook een nieuwe trailer uitgebracht:

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>