Startpagina » Terugkerende features in Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Terugkerende features in Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Vandaag is een nieuwe trailer gepubliceerd voor Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl! In deze nieuwe trailer worden een aantal terugkerende features van Pokémon Diamond & Pearl uit de doeken gedaan.

Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl verschijnen op 19 november 2021 exclusief voor Nintendo Switch.

Pokétch

Allereerst kon de Pokétch natuurlijk niet ontbreken in een Diamond & Pearl remake. Dit is een multifunctioneel horloge dat je vroeg in je avontuur ontvangt. Het bevat allerlei handige apps die je gedurende je avontuur zult vrijspelen. Enkele van de apps die terugkeren zijn:

  • Digital Watch
  • Memo Pad
  • Pedometer
  • Pokémon List
  • Friendship Checker
  • Dowsing Machine

Daarnaast is er een nieuwe Hidden Moves app toegevoegd. Zoals de naam al verraadt, kun je hiermee Hidden Moves (HMs) gebruiken. Het voordeel is dat je hiervoor geen Pokémon met die HM op zak hoeft te hebben, want de Pokétch kan de hulp van wilde Pokémon inschakelen.

Poffins

Ook Poffins zijn weer van de partij in Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl. Een Poffin is een soort gebakje wat je kunt maken met Berries. Wanneer je een Poffin aan een van je Pokémon voert, zullen diens statistieken in Super Contest Shows stijgen.

Amity Square

Amity Square is een speciaal park ergens in de Sinnoh-regio, waar je je Pokémon vrij los kunt laten lopen. In Brilliant Diamond & Shining Pearl heeft het park enkele nieuwe elementen. In plaats van één Pokémon, kun je nu maximaal zes Pokémon tegelijk los laten lopen.

Ook vind je in het park een mixer, waarmee je Poffins kunt bakken samen met je Pokémon. Wanneer je dit doet, zullen de Poffins van hogere kwaliteit zijn.

Terugkerende personages

Ten slotte zijn enkele personages vertoond die terugkeren in Brilliant Diamond & Shining Pearl.

  • Cheryl is een vrouw die je ontmoet in Eterna Forest en die je hulp inschakelt om veilig door het bos te komen. In gevechten zal haar Chansey je helpen.
  • Riley is een man die je op Iron Island zult ontmoeten, samen verkennen jullie de grot. Hij gebruikt een Lucario die je bij zal staan in gevechten.
  • Gardenia is de Gym Leader van Eterna City, en de tweede Gym Leader waar je het tegen op zult nemen. Ze specialiseert in het Grass-type en gebruikt onder andere een Roserade.

Screenshots

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>