Startpagina » Trailer en releasedatum Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle + Distributie Dada Zarude en Shiny Celebi

Trailer en releasedatum Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle + Distributie Dada Zarude en Shiny Celebi

Hij was even uit het zicht verdwenen, maar het is bijna zover: Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle wordt binnenkort uitgebracht. Vanaf 8 oktober 2021 zal de nieuwe film exclusief op Netflix te zien zijn.

In Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle trekken Ash en Pikachu naar het Bos van Okoya. Hier ontmoeten ze het jongetje Koko, die door de Mythische Pokémon Zarude opgevoed is. Koko heeft zijn hele leven met Pokémon geleefd en denkt dat hij zelf ook een Pokémon is. Dit alles verandert echter wanneer hij een vriendschap sluit met Ash.

Ter gelegenheid van de nieuwe film is ook een speciale distributie aangekondigd voor Pokémon Sword & Shield. Registreer vóór 25 september 2021 een account bij de Pokémon Trainer Club en meld je aan voor reclameberichten. Op 7 oktober 2021 zul je dan een nieuwsbrief ontvangen met twee unieke downloadcodes. Hiermee kun je een Dada Zarude én een Shiny Celebi ontvangen!

Bekijk de nieuwe trailer en screenshots:

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>