Alola Photo ClubIn de nieuwe modus Alola Photo Club in Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon kun je foto’s maken van jezelf en je Pokémon. Je kunt onder andere kiezen welke outfit je draagt, welke achtergrond gebruikt wordt, waar jij en je Pokémon staan en welke bewegingen jullie maken, inclusief alle Z-Moves. Op bepaalde momenten in het spel, zoals bij een evolutie of een locatie, kun je ook een foto laten maken.

Je hebt de volledige vrijheid over de compositie van je foto, waaronder ook de hoek en positie van de Pokémon. Verder kun je je Pokémon uitdossen met accessoires, zoals strikjes en nepsnorren, en de foto nabewerken. Hoeveel accessoires en voorwerpen beschikbaar zijn, is afhankelijk van hoe ver je bent in het verhaal en hoe sterk je band met je Pokémon is. Het eindresultaat kun je met andere spelers delen via de communicatiefuncties van de games.

Video’s

Onderstaande trailer voor Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon toont een korte introductie van de Alola Photo Club.

Het Amerikaanse gameblad Game Informer bezocht het hoofdkantoor van Game Freak, de ontwikkelaars van de Pokémon-RPG’s. Tijdens dit bezoek werd de Alola Photo Club onthuld door Kazumasa Iwao, de spelregisseur van de nieuwe games.

Print Friendly, PDF & Email
Forum