Totem Stickers

In Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon zul je tijdens je avontuur fonkelende stickers tegenkomen. Zoals je wellicht al van Ilima gehoord hebt, zijn dit Totem Stickers. Ze zijn verspreid over Alola geplaatst om jonge Trial-gangers op het juiste pad te helpen tijdens hun Island Trials.

Wanneer je een Totem Sticker vindt, druk dan op A om deze te bemachtigen. Sommige Stickers zijn moeilijker te vinden dan anderen en voor een aantal heb je zelfs een bepaalde Ride Pokémon of een vishengel nodig!

Er zijn in totaal honderd Totem Stickers te vinden in Alola. Zodra je er twintig hebt bemachtigd, zal Samson Oak contact met je opnemen: hij geeft je een cadeau in de vorm van de Totem Pokémon die je tijdens je eerste Trial hebt verslagen! Deze is niet alleen groter dan de normale versie van de Pokémon, maar heeft daarnaast ook individuele krachten.

Iedere keer zodra je weer een bepaald aantal Totem Stickers hebt bemachtigd, zul je een nieuwe Pokémon cadeau krijgen. Hieronder vind je een lijst van alle Pokémon die je cadeau krijgt.

Locatie Totem Stickers

Hieronder vind je een lijst met de vindplaatsen van alle honderd Totem Stickers.