Startpagina » Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon » Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon Walkthrough » Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon Walkthrough – Kiawe’s Trial

Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon Walkthrough – Kiawe’s Trial

Nadat je de Trial van Lana voltooid hebt, vertelt ze je waar de volgende Trial plaats zal vinden: Wela Volcano Park.

Paniola Ranch

Ga vanuit Route 5 naar het zuiden tot je weer bij Paniola Ranch komt. Blijf naar het zuiden lopen, en je komt bij twee Sudowoodo die de weg versperren. Spreek ze aan, en ze zullen wegrennen zodra ze zien dat je Waterium Z hebt. Dan komt de Ultra Recon Squad aangelopen, en ze dagen je uit voor een gevecht!

+
Ultra Recon Squad Dulse/Soliera
Voorwerpen:
X Defense
X Sp. Def
Super Potion
Ultra Recon Squad Dulse/Soliera
Poipole Lv. 20

Nadat je de Ultra Recon Squad verslagen hebt, zullen ze vertrekken. Praat met de jongen die er bij stond, en hij geeft je als beloning Mystic Water.

Nog een paar stappen naar het zuiden en je bent op…

Route 6

⦾ frequent | O gemiddeld | △ zeldzaam | ▲ zeer zeldzaam
WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

Op Route 6 kun je maar één kant op: naar het zuiden. Je komt langs een grasveldje aan de linkerkant van het scherm; achter dit grasveldje vind je een doorgang naar Paniola Town, waar TM88 Sleep Talk ligt.

Iets verder naar beneden kom je bij een meisje met een Mudsdale en Drifloon, die twee Team Skull Grunts confronteert. Ze stelt zich voor als Hapu en vraagt om je hulp de twee te verslaan.

Versla de Team Skull Grunt en ze zullen vluchten. De Drifloon zal daarna wegvliegen. Hapu stelt voor dat je een Battle Royal probeert, en vertrekt dan op haar Mudsdale.

Je volgende bestemming ligt in het oosten, maar loop eerst nog een klein stukje naar het zuiden. Je zult een rots zien die je met Tauros Charge kunt breken; erachter ligt een Rare Candy. Ga dan vanaf Route 6 naar het oosten om bij Royal Avenue te komen.

Royal Avenue

Op Royal Avenue vind je het Battle Royal Dome, dé plek om Battle Royals te houden! Als je naar de ingang loopt, zul je Gladion naar binnen zien lopen. Zet je allersterkste Pokémon vooraan in je team, ga ook naar binnen en loop naar de balie.

Je wordt aangesproken door een gemaskerde man die zichzelf de Masked Royal noemt. Hij zal Battle Royals aan je uitleggen. Dan roept de Masked Royal ook Hau en Gladion erbij, en stelt voor om met z'n vieren een Battle Royal te houden!

Na de Battle Royal word je aangesproken door Kiawe, de volgende Trial Captain. Hij vertelt je hoe je bij Wela Volcano Park komt: vanuit Route 7.

Battle Royal

Op Royal Avenue kun je deelnemen aan Battle Royals, gevechten waarin vier Trainers tegelijk tegen elkaar vechten met ieder drie Pokémon! Je wint door zo veel mogelijke Pokémon van tegenstanders uit te schakelen, en het gevecht eindigt zodra bij iemand alledrie de Pokémon uitgeschakeld zijn.

Als je Battle Royals wint, ontvang je BP (Battle Points) die je kunt inruilen voor coole prijzen bij de balie. De verdiende BP kun je ook op het strand gebruiken, en andersom kun je BP van Mantine Surf ook in Royal Avenue gebruiken!

Binnen in het Battle Royal Dome zijn twee Totem Stickers te vinden: eentje bovenaan de trap rechts, en beneden op de achterste muur helemaal links.

Verlaat het Battle Royal Dome, en ga naar het parkje. Op het bankje rechtsonder vind je een Totem Sticker. In het parkje kun je foto's maken met de Poké Finder bij de onderste roze bloemen. Bezoek ook het Pokémon Center links van het parkje; hier vind je een man die zijn Barboach wil ruilen voor jouw Tentacool, en je kunt TMs kopen bij de Pokémon Mart.

Rechts van de Battle Royal Dome vind je de Thrifty Megamart. Ga naar binnen en zoek een Hypno (niet degene die voor de deur staat). Als je hem genoeg Poké Dollars geeft, beloont hij je met TM44 Rest! Dit is ook een goede plek om spullen in te slaan, want met de kortingsbon die je bij de ingang krijgt ontvang je 50% cashback op alles.

Als je klaar bent om verder te gaan, loop dan naar het noordoosten. Check de poort bij de uitgang voor nog een Totem Sticker.

Route 7

⦾ frequent | O gemiddeld | △ zeldzaam | ▲ zeer zeldzaam
WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

WordPress Tables Plugin

In het noorden van Route 7 is de tunnel afgezet; je mag pas verder als je Kiawe's Trial gedaan hebt. Loop eerst het heuveltje af om op het strand te komen, Vaar op Lapras naar het noorden, en ga weer aan land. Loop een stukje naar het noorden, spring weer op Lapras en surf naar het oosten. Je komt aan op de noordkust van een klein eilandje, waar je TM32 Double Team vindt!

Ga vervolgens naar het westen om Wela Volcano Park te bereiken.

Wela Volcano Park

⦾ frequent | O gemiddeld | △ zeldzaam | ▲ zeer zeldzaam
WordPress Tables Plugin

Bij de ingang zul je achter het bordje een rots zien; breek deze met Tauros en je zult een Totem Sticker kunnen oprapen. Loop dan naar links, en klim de heuvels op. Je komt bij een grotingang die je hoger naar de berg brengt. Je kunt meteen naar de Trial Site, maar loop eerst naar links en spring de heuvels af. Raap onderweg de Float Stone op en spring verder, tot je weer bij een grotingang komt.

Loop naar beneden, langs de Ace Trainer, en raap de TM39 Rock Tomb op die je aan je rechterkant ziet liggen. Hier kun je ook foto's maken met de Poké Finder. Iets verderop spring je weer van wat heuvels af om bij een grotingang te komen. Je bent nu weer waar je begonnen bent.

Ga door de grotingang om weer bij de Trial Site uit te komen, en ga naar binnen. Op de top van de berg vind je Kiawe, en de Trial kan beginnen.

Kiawe en zijn Marowak zullen twee keer een dans uitvoeren. Let goed op hoe de Marowak aan het einde van de dans staan, en vertel Kiawe dan welke Marowak er na de tweede dans anders stond (de middelste Marowak). Als je het goed hebt, zul je uitgedaagd worden door een Lv. 18 Marowak!

Opnieuw zullen Kiawe's Marowak een dans uitvoeren en moet je het verschil vertellen. Dit maal zal de Hiker bij de tweede dans lachen. De Hiker zal je uitdagen met een Lv. 19 Magmar.

Na de laatste dans zal er opeens een nieuwe Pokémon bijgekomen zijn. Dit is de Totem Pokémon: Totem Marowak!

+
Totem Marowak Lv. 22
Type:
Ability:
Cursed Body / Lightning Rod
Voorwerp:
Thick Club
Totem Marowak Lv. 22
Hex
Flame Wheel
Brick Break
Detect

Totem Marowak

Totem Marowak is Fire/Ghost-type, en heeft een Speed-boost. Ook heeft hij een Thick Club vast, wat zijn Attack verdubbelt! Gebruik krachtige Fire-, Dark-, Ground-, Ghost- of Water-type aanvallen om hem zo snel mogelijk uit te schakelen. Probeer bijvoorbeeld je Waterium Z te gebruiken, of de TM met Rock Tomb die je in Wela Volcano Park kunt vinden.

Als je de Totem Pokémon verslagen hebt, krijg je als beloning het volgende Z-Crystal: Firium Z! Bovendien wordt Charizard Fly toegevoegd aan je Ride Pager, waarmee je snel terug kunt vliegen naar gebieden die je eerder bezocht hebt.

Nu je Lana en Kiawe's Trials voltooid hebt, is het tijd voor de laatste Trial van Akala Island: Mallow's Trial! Kiawe stuurt je terug naar Route 7 en zegt je je reis te vervolgen naar het noorden.