Startpagina » Vijfde generatie Pokémon verschijnt in Pokémon GO

Vijfde generatie Pokémon verschijnt in Pokémon GO

Er is weer een nieuwe generatie Pokémon aan Pokémon GO toegevoegd! Vanaf vandaag verschijnen Pokémon in Pokémon GO, die oorspronkelijk voorkwamen in de Unova-regio van Pokémon Black en Pokémon White. Dat maakte ontwikkelaar Niantic vandaag bekend op de officiële website van het spel.

Onder andere Snivy, Tepig, Oshawott, (Shiny) Patrat, (Shiny) Lillipup, Purrloin, Pidove en Blitzle verschijnen vanaf vandaag in het wild en in Eggs. Daarnaast zijn enkele extra Pokémon verkrijgbaar uit Eggs, namelijk Drilbur en Foongus uit 5km Eggs en Ferroseed, Klink, Litwick, Golett en Deino uit 10km Eggs. Verder is Klink ook te vangen in Raid Battles.

Enkele van de nieuw toegevoegde Pokémon verschijnen alleen in bepaalde regio's, waaronder de drie element-aapjes. In Europa kunnen we de Fire-type Pansear vangen; voor Pansage moet je naar Azië, en Panpour is in Amerika te vinden. Ook kunnen we in het oostelijk halfrond Durant vangen, terwijl Heatmor in het westelijk halfrond verschijnt.

Ten slotte is een nieuw voorwerp toegevoegd: de Unova Stone. Dit voorwerp is te krijgen via Research Breakthroughs en wordt gebruikt om enkele van de Unova-regio Pokémon te evolueren, zoals Lampent.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter