Startpagina » Virtueel Pokémon-concert met Post Malone en speciale Pikachu-distributie aangekondigd

Virtueel Pokémon-concert met Post Malone en speciale Pikachu-distributie aangekondigd

Pokémon Day komt er weer aan, en dat betekent dat het tijd is voor een feestje. Om te vieren dat de Pokémon-franchise dit jaar 25 jaar bestaat, heeft The Pokémon Company vandaag in een persbericht een virtueel Pokémon-concert aangekondigd dat in de nacht van 27 op 28 februari 2021 zal plaatsvinden.

De headliner voor het concert zal de Amerikaanse rapper en Pokémonfan Post Malone zijn. Het concert op Pokémon Day is de aftrap voor P25 Music, een jaar lang Pokémon-muziekspektakel in samenwerking met Universal Music Group. Eerder werd ook al bekendgemaakt dat Katy Perry onderdeel zal zijn van P25 Music.

Het virtuele concert zal op 28 februari 2021 om 1 uur 's nachts Nederlandse tijd plaatsvinden. Je kunt meekijken via de officiële YouTube en Twitch-kanalen van Pokémon en website voor het Pokémon-jubileum.

In de aanloop naar het concert zal ook op 25 februari 2021 een speciale downloadcode bekendgemaakt worden voor Pokémon Sword & Shield. Hiermee kun je een speciale Pikachu bemachtigen. Deze kent de aanval Sing, die hij normaal gesproken niet kan leren.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>