Startpagina » Volcanion en meer ook verkrijgbaar op Firstlook 2016 (UPDATE)

Volcanion en meer ook verkrijgbaar op Firstlook 2016 (UPDATE)

Firstlook 2016Naast GameForce in België, zal er ook in Nederland op Firstlook Festival 2016 in de Jaarbeurs Utrecht een Pokémon Booth aanwezig zijn! Op 7, 8 en 9 oktober 2016 kun je bij de stand van Nintendo Nederland terecht voor al je Pokémon-downloadcodes.

volcanionZo zul je een code kunnen ontvangen voor de mythische Pokémon Volcanion. Deze code kun je gebruiken in Pokémon X, Y, Omega Ruby of Alpha Sapphire via Mystery Gift. Er wordt per persoon één code verstrekt.

Daarnaast maak je ook kans op een downloadcode voor de aankomende games Pokémon Sun en Moon, waarmee je 12x Quick Balls kunt ontvangen aan het begin van het spel. In de nieuwe generatie zullen Quick Balls 4x zo effectief zijn aan het begin van een gevecht, in tegenstelling tot de huidige generatie, waar ze 5x zo effectief zijn.

Verder zal je op Firstlook ook kunnen strijden in Super Smash Bros. voor Wii U. Deze hele dag door vinden er competities plaats in de Battleground Area van de evenementhal, waarmee je amiibo kunt winnen. Ten slotte wordt er ook een PokémonCatch georganiseerd. Zoek in de evenementhal naar minstens 3 verschillende Pokémon, maak een foto van jezelf met de Pokémon en deel deze op social media. Hiermee kun je een New Nintendo 3DS XL met Pokémon Sun of Moon winnen bij de launch van de game, of een Pokémon-goodiepakket.

Lees voor meer informatie de aankondiging van Nintendo Nederland.

UPDATE: De volledige voorwaarden van de PokémonCatch zijn nu te vinden in de aankondiging van Nintendo Nederland.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter