Startpagina » Volcanion en Pokémon-demo’s op MCM Comic Con (België)

Volcanion en Pokémon-demo’s op MCM Comic Con (België)

MCM Comic Con België logoKomende maand vindt in België voor het eerst de MCM Comic Con plaats! Op 5 en 6 november 2016 kun je in de Brussels Expo terecht voor alles over comics, film, gaming, anime en meer. Ook Nintendo zal op MCM Comic Con van de partij zijn, en voor de Pokémon-fan is er genoeg te beleven. Dit alles werd bekendgemaakt op de website van Nintendo België.

VolcanionZo zul je een gratis unieke downloadcode op kunnen halen (één per persoon), die je in Pokémon X, Y, Omega Ruby of Alpha Sapphire kunt gebruiken om de mythische Pokémon Volcanion te downloaden. Bovendien is er een gratis demoversie speelbaar voor de aankomende games Pokémon Sun en Moon, en kun je op de foto in een decor van deze games. Ook staan er verscheidene Tuktuks, waarin je onder andere Pokkén Tournament kunt spelen.

Daarnaast zijn er natuurlijk goodies te halen, en wordt er een social media actie gehouden waarbij je een amiibo kunt winnen.

Bekijk voor het volledige overzicht de aankondiging van Nintendo België.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>