Startpagina » Volcanion, Sun & Moon demo op FACTS

Volcanion, Sun & Moon demo op FACTS

FACTS logo 2016Deze maand komt FACTS er weer aan! De jaarlijkse Belgische comics- en mediabeurs vindt dit jaar plaats op 22 en 23 oktober 2016 in de Flanders Expo in Gent. Tijdens het evenement is er van alles te zien en te beleven voor fans van comics, anime, cosplay en meer. Ook voor Pokémon-fans is er dit jaar weer heel wat bekijks; Nintendo is dit jaar namelijk weer van de partij! De plannen voor FACTS werden bekendgemaakt op de website van Nintendo België.

Zo zul je onder andere een downloadcode op kunnen halen voor de mythische Pokémon Volcanion! Per persoon wordt één code verstrekt, die je eenmalig kunt gebruiken in Pokémon X, Y, Omega Ruby of Alpha Sapphire. Verder zal er een demo speelbaar zijn van Pokémon Sun & Moon, en kun je op de foto in een decor van de nieuwe games.

VolcanionDaarnaast kun je je inschrijven voor een Pokémon-cosplay workshop, die op beide dagen om 11:00 gehouden wordt. Ga je in Pokémon-cosplay op de foto en wordt jouw foto gedeeld op de Facebookpagina van Nintendo 3DS, dan maak je bovendien kans op een leuke prijs, want degene met de meest gelikete foto ontvangt een New Nintendo 3DS XL – Solgaleo and Lunala Limited Edition mét Pokémon Sun of Moon!

Ten slotte vindt op beide dagen een Pokkén Tournament-competitie plaats om 14:00, waar je je voor kunt inschrijven. Winnaars maken kans om amiibo en goodiepakketten te winnen.

Bekijk voor het volledige overzicht de aankondiging van Nintendo België.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter