Startpagina » Vrolijk kerstfeest!

Vrolijk kerstfeest!

Pokémon United wenst alle leden en bezoekers een vrolijk kerstfeest! Het jaar 2018 zit er weer bijna op, dus dit is weer het geschikte moment om terug te blikken op wat de belangrijkste momenten van dit jaar waren.

In januari kregen we te horen dat Detective Pikachu vanaf 23 maart 2018 in Nederland verkrijgbaar was voor de Nintendo 3DS, zowel als fysieke versie als digitale download; vorige maand verscheen de eerste filmtrailer van de verfilming! Later in januari verscheen dan eindelijk de klassieke Pokémon-game Pokémon Crystal Version in de Nintendo 3DS eShop.

De Mythische Pokémon Zeruora werd begin april officieel onthuld in een trailer van de film Pokémon: Everyone's Story. Later die maand verscheen er een Battle Video waarin deze Pokémon en zijn unieke aanval Plasma Fists hierin werden tentoongesteld.

Eind mei werd eindelijk bekend wat de nieuwste Pokémon RPG's zouden worden: Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! voor de Nintendo Switch! Iedere maand werd er beetje bij beetje meer bekend over de games, en de grootste verrassing kwam waarschijnlijk eind september toen er een nieuwe Pokémon werd ontdekt in Pokémon GO. Niet veel later werd Meltan officeel onthuld voor alle drie de games! Eind oktober werd bekend dat deze Pokémon een evolutie zou hebben, namelijk Melmetal! En op 16 november 2018 was het dan eindelijk zover: Let's Go, Pikachu! & Eevee! werden gereleased!

Namens het hele team willen wij al onze leden en bezoekers hele prettige feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar wensen, en natuurlijk zien we jullie allemaal graag terug in 2019!

Deel dit bericht