Startpagina » Vrolijk kerstfeest allemaal!

Vrolijk kerstfeest allemaal!

Pokémon United wenst alle leden en bezoekers een vrolijk kerstfeest! Nu 2018 in aantocht is, is dit weer een mooi moment om terug te kijken op wat 2017 ons allemaal gebracht heeft.

Het grootste moment voor Pokémon United was op 27 juni, want die dag bestonden we tien jaar. Ooit begonnen als Sinnoh, maar een aantal jaar later de naam aangepast omdat die naam eigenlijk alleen bij Pokémon Diamond en Pearl past. Ter ere van dit tienjarig bestaan werd de layout op de website aangepast en werd de forumsoftware geüpgraded naar de nieuwste versie. Later in het jaar gaven we maar liefst vijftig Marshadow-downloadcodes en vier Poké Ball Game Cartridge Holders weg.

Veel mensen hadden er een lange tijd op gewacht, maar op 17 november was het dan zo ver: Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon zijn te koop in Europa! Het hele jaar werd er beetje bij beetje wat meer informatie vrijgegeven, maar dat lange wachten is het meer dan waard geweest. Misschien speel je deze games op de New Nintendo 2DS XL, welke sinds 28 juli te koop zijn. Tevens mogen we 22 september ook niet vergeten, want dit was de dag van de heruitgave van de klassieke games Pokémon Gold en Silver voor de Nintendo 3DS Virtual Console.

Ander nieuws wat voor velen ook belangrijk was, was de Johto-update en de toevoeging van de derde generatie voor Pokémon GO. En kijken jullie al uit naar de Pokémon RPG voor Nintendo Switch?

Namens het hele team wensen we alle leden en bezoekers nogmaals een vrolijk kerstfeest en alvast een gelukkig nieuwjaar! Hopelijk zijn jullie weer bij ons in 2018!

Rob, Weblock, Baron Sengir, PokémonTrainer, ShadowLoom, Prof. 9

Deel dit bericht

Ontdek meer van Pokémon United

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder