Ook in Pokémon X & Y zijn er weer een aantal inwoners die graag hun Pokémon zouden ruilen voor een van die van jouw. Hier staan ze allemaal op een rijtje.

Santalune City – Farfetch’d

In Santalune City, in het huisje ten zuidwesten van de Trainer School, bevindt zich een Hiker die op zoek is naar een Bunnelby, die op de route ten zuiden van het stadje in het gras te vangen is. In ruil hiervoor heeft hij een Farfetch’d klaarstaan!

Cyllage City – Steelix

In het Pokémon Center van Cyllage City bevindt zich een jongen die heel graag een Luvdisc zou willen hebben, die met een Old Rod in de rivier naast het stadje te vangen is.. Voor een Luvdisc geeft hij je met alle plezier een Steelix!

Snowbelle City – Bisharp

In het huisje ten westen van de noordelijke brug in Snowbelle City is een vrouw op zoek naar een Jigglypuff, die te vangen op Route 20, ten zuiden van de stad. Voor zo’n Jigglypuff heeft ze een Bisharp over.

Vaniville Town – Baby van Shauna’s starter

Na het verslaan van de Elite 4 zal Shauna je te wachten staan voor je eigen huis. Hier wil ze je een eitje geven van haar eigen starter Pokémon (degene die nadelig is tegen jouw starter, m.a.w. Froakie als je Chespin hebt gekozen, Chespin als je Fennekin hebt gekozen en Fennekin als je Froakie hebt gekozen. Hiervoor wil ze een willekeurige Pokémon van je terug.

Lumiose City – Ralts

Na het verslaan van de Elite 4 zul je Diantha weer tegengekomen in Cafe Soleil, het café waar je haar voor de eerste keer hebt ontmoet. Dit café is te vinden op South Boulevard, links van het Pokémon Center. Ze biedt je een ruil aan voor haar Ralts die de Mega Stone voor Gardevoir (Gardevoirite) als Hold Item heeft. Ze accepteert hiervoor elke Pokémon die je maar wilt bieden.

Willekeurig hotel – Magikarp

In een willekeurig hotel zul je een Hiker kunnen vinden. Als je een paar dagen met hem hebt gepraat zal hij je een “super speciale” Magikarp aanbieden. Hier wil hij echter wel een Gyarados voor terug. Er is echter niet zo veel speciaal aan de Magikarp.

Willekeurig hotel – Eevee

Ook zul je in een willekeurig hotel een vrouw kunnen vinden die je, nadat je een paar dagen met haar hebt gepraat, een Eevee aanbiedt. Voor deze Eevee wil ze dan een willekeurige Pokémon van jou terug.

Print Friendly, PDF & Email
Forum