Startpagina » Pokémon X & Y » Nieuwe mogelijkheden

Nieuwe mogelijkheden

Rijden op een GogoatRijden op Pokémon

Een van de eerste nieuwe mogelijkheden in Pokémon X & Y is het rijden op Pokémon in bepaalde gebieden. Op dit moment weten we alleen dat je op een Gogoat kunt rijden in een deel van Lumiose City.

 

 

RolschaatsenRolschaatsen

Een andere nieuwe mogelijkheid is het rolschaatsen. Je kunt deze gebruiken om je sneller de verplaatsen in gebieden en zullen worden vastgemaakt aan je schoenen. Het is nog niet bekend of deze de Running Shoes of Bicycle vervangen.

 

Personaliseren personagePersonaliseren personage

Wanneer je voor het eerst je personage kiest, heb je de mogelijkheid uit drie verschillende stijlen zodat je een beetje je eigen stijl kunt kiezen.

Later in het spel zul je verschillende kleding en accessoires in de Kalos-regio kunnen vinden om je uiterlijk aan te passen. Dit kan op ieder moment gedaan worden in je huis.

 

Pokémon Bank

Om meer Pokémon op te kunnen slaan krijg je de mogelijkheid om 3000 extra Pokémon op te slaan op een locatie buiten het spel. Je zult toegang krijgen tot 100 extra boxes met elk de standaard capaciteit van 30 Pokémon.

 

 

Trainer PR Videos

In de PR Video Studio kun je een promotiefilmpje van 10 seconden laten filmen waarin je de beste kanten van jezelf en van je Pokémon laat zien! Je kunt je eigen poses, achtergrond, muziek en nog veel meer kiezen om er een geweldige video van te maken.